Prijava

Vaša prijava

Ako do Zagreba putujete automobilom, od srijede ćete dio puta morati ići obilazno

[]

Iz Grada Zagreba su najavili novu privremenu regulaciju prometa. Riječ je o raskrižju Ulice Karla Metikoša i Sajmišne ceste, lokacija koju mnogi Velikogoričani koriste putujući do Zagreba kroz Mičevec.

Kako navode, raskrižjem Ulice Karla Metikoša i Sajmišne ceste bit će otežan promet od srijede 3. travnja od 9,00 sati, do ponedjeljka 3. lipnja do 4,00 sata. Razlog je izgradnja kružnog toka na Sajmišnoj cesti u zoni raskrižja s Ulicom Karla Metikoša zbog čega će se zauzeti dijelovi kolnika. Promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu uz regulaciju prometa semaforskim uređajima.

Ulicom Karla Metikoša kao i pristupnom prometnicom iz smjera Zapruđa prema Sajmišnoj cesti, bit će onemogućeno kretanje.

Obilazni pravac:

  • Sarajevska – kružni tok Zapruđe – Av. Dubrovnik – Adamičeva – Damira Tomljanovića Gavrana – Sajmišna

“Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu”, ističu iz Grada Zagreba.

Objava Ako do Zagreba putujete automobilom, od srijede ćete dio puta morati ići obilazno pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.