Prijava

Vaša prijava

FOTO Nagrađeni najuspješniji mladi sportaši borilačkih sportova

[]

Jutros se u prostorijama Gradske vijećnice u POUVG održao prijem i nagrađivanje najuspješnijih sportaša borilačkih sportova Velike Gorice. Gradonačelnik Krešimir Ačkar prigodno je pohvalio i nagradio 38. mladih sportaša za njihove izvanredne uspjehe, ali i odličnu promociju Grada Velike Gorice i Turopolja u Hrvatskoj i inozemstvu.

“Želimo vam svima zahvaliti za sve ono što činite za Grad Veliku Goricu i čestitamo vam na impresivnim rezultatima. Želimo vam da takvim ritmom, entuzijazmom i postignućima nastavite i dalje koračati kroz vaše živote”, govori gradonačelnik Krešimir Ačkar te ističe važnost bavljenjem sportom kod mladih i svih građana.

Sport vas nauči nositi se s pobjedama, porazima, disciplini, a samo vi znate koliko je truda i slobodnog vremena žrtvovano te koliko ste trebali dati sebe da biste došli i danas imali medalje oko vrata i da bi bili među najboljim sportašima Velike Gorice”, govori Ačkar. Dodaje i kako svojim rezultatima ponosno prezentiraju Veliku Goricu jer su upravo sportski uspjesi ono što može povezivati cijeli svijet.

Pohvalu su danas primili članovi Judo kluba Pinky, Judo kluba Kokica, Taekwando kluba Velika Gorica, Hrvačkog kluba VG 1991., Karate kluba Velika Gorica te Karate kluba Centar.

Objava FOTO Nagrađeni najuspješniji mladi sportaši borilačkih sportova pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.