Prijava

Vaša prijava

Uživanje u lokalnom: Krajem tjedna novo izdanje Petka na Gorice

[]

Toplo vrijeme će pozdraviti posjetitelje na najnovijem izdanju “Petka na Gorice”, koji će se održati ovog petka od 10 do 14 sati na poznatoj lokaciji ispred Muzeja Turopolja. Šareni štandovi i ovog će puta biti prepuni domaćih delicija i umjetničkih radova, pružajući posjetiteljima priliku za razgovore s poznanicima, lokalnim izlagačima i prijateljima.

Ukusne delicije predstavit će izlagači na Mljac placu, a ako više preferirate umjetnički izričaj, Art plac će biti idealno mjesto za vas. Ondje ćete pronaći raznolike rukotvorine, unikatne dizajnerske komade i inspirativne umjetničke radove.

I ovaj Petek na Gorice će biti prilika za dobrotvorno djelovanje jer će biti postavljen štand s QR kodovima SOS Dječjeg sela Hrvatska za donacije SOS Zajednici mladih u Velikoj Gorici. Vaša donacija može napraviti značajnu razliku u životima djece kojima je podrška potrebna, a kao zahvalnost dobit ćete jedan od proizvoda naših izlagača s Petka na Gorice.

U sklopu manifestacije će se održati radionica “Izrada moderne podgutnice” koju će voditi Ethnotina – Tina Miličević od 18 do 20 sati. Ova zanimljiva radionica spaja tradicionalno i moderno, pružajući vam priliku da sami stvorite unikatni modni dodatak koji odražava vaš stil i kreativnost. Uz samu radionicu, na koju je potrebno prethodno se prijaviti i uplatiti kotizaciju, posjetitelji će kroz priču imati priliku upoznati se s jednim od najstarijih modnih dodataka na području Turopolja.

Petek na Gorice donosi priliku za uživanje u lokalnoj kulturi, podršku lokalnim proizvođačima i umjetnicima te, naravno, odlično druženje s prijateljima.

Objava Uživanje u lokalnom: Krajem tjedna novo izdanje Petka na Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.