Prijava

Vaša prijava

PETEK NA GORICE Besplatni liječnički pregledi ujutro, izradi modernu podgutnicu uvečer

[]

Sutra se družimo na još jedno izdanju manifestacije “Petek na Gorice” – pridružite nam se sutra od 10 do 14 sati i uživajte u domaćem i toplom gablecu, popijte kavu na suncu i razgledajte ponudu našeg Art i Mljac placa ispred Muzeja Turopolja.

Po deset izlagača predstavit će se na Art placu i Mljac placu. Dobrotvornu akciju na posebnom štandu provest će SOS Dječje selo Hrvatska.

Od 18 do 20 sati moći ćete na radionici “Izradi svoju modernu podgutnicu” – koju će održati Ethnotina – izraditi svoju modernu podgutnicu! Prijaviti se možete OVDJE.

U suradnji s Ljekarne Zagrebačke županije, na Petku na Gorice ne samo da se odlično zabavljamo i družimo, već i brinemo o zdravlju! Pridružite nam se kod Muzeja Turopolja jer ćete besplatne preglede moći obaviti od 10 do 13 sati.

Pozovite susjede, bake, djedove… Pridružite nam se, neovisno o vašim godinama, i prekontrolirajte svoje zdravlje! Vidimo se!

Objava PETEK NA GORICE Besplatni liječnički pregledi ujutro, izradi modernu podgutnicu uvečer pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.