Prijava

Vaša prijava

Ogroman interes za aeromiting: 5.000 ulaznica za AIRVG planulo u par sati

[]

Velik je interes za zanimljive događaje u Velikoj Gorici poput aeromitinga AIRVG2024 koji će se održati u subotu, 11. svibnja. Manifestacija će se održati na prostoru tzv. starog terminala Zračne luke Franjo Tuđman u vremenu od 12 do 18 sati. Ove godine će građani koji su uspjeli uhvatiti ulaznicu imati priliku vidjeti i nove borbene zrakoplove Rafalee.

Zbog iznimno velikog interesa za ovaj događaj, a koji mora zadovoljiti sigurnosne standarde na aktivnoj zračnoj luci, ograničen je broj posjetitelja te su svoju ulaznicu za AIRVG2024 zainteresirani mogli osigurati prijavom kroz Entrio sustav – događaj AIRVG2024. Međutim, interes je bio toliki da su ulaznice u samo par sati potpuno podijeljene. Riječ je o ukupno 5.000 ulaznica. Riječ je bila o besplatnim ulaznicama za odrasle.

Organizatori ističu kako je ograničenje broja posjetitelja nužno zbog sigurnosti na području Zračne luke. Ovo je treći aeromiting u Velikoj Gorici koji svakog puta pobuđuje velik interes posjetitelja.

“Dolazak na AIRVG2024 podrazumijeva poštivanje svih zadanih ograničenja te praćenje uputa službenih osoba. Posjetitelji koji ulaze na platformu zračne luke moraju imati ulaznicu te na ulazu prolaze kroz sigurnosni pregled. Na prostoru platforme nema hrane i pića, zabranjeno je pušenje, nije moguće ući s kućnim ljubimcima, a upozoravamo i posjetitelje da se na ovom događaju očekuje pojačana buka koja nije primjerena za bebe, malu djecu i onu kojima buka može uzrokovati psihofizičke smetnje”, poručuju organizatori dodavši da će okrjepu, osvježenje i hladovinu moći pronaći na prostoru ispred terminala gdje je organizirana ugostiteljska ponuda.

Na AIRVG2024 će se predstaviti Hrvatsko ratno zrakoplovstvo s programom Postani vojni pilot, Međunarodna zračna luka Zagreb, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Zrakoplovno-tehnički centar Velika Gorica, Croatia Airlines, Trade Air, Zrakoplovno-tehnička škola Rudolf Perešin, Veleučilište Velika Gorica, Aeroklub Velika Gorica i Turistička zajednica Velike Gorice.

Objava Ogroman interes za aeromiting: 5.000 ulaznica za AIRVG planulo u par sati pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.