Prijava

Vaša prijava

Uz plesnu reviju i obilazak se sutra otvara sezona u Arheološkom parku Andautonija

[]

Sezona u Arheološkom Parku Andautonia otvara se sutra, 4. svibnja, događajem u suradnji s mažoretkinjama PK Barbara, Arheološkim muzejom Zagreb te osnovnom školom i mjesnim odborom Šćitarjevo. Treću godinu za redom, ova suradnja donosi jedinstveno iskustvo putovanja u rimsko doba kroz Arheološki park Andautonia, uz stručno vodstvo djelatnika Arheološkog muzeja Zagreb.

Plesna revija koju izvode mažoretkinje i njihovi gosti dodatno će obogatiti ovaj doživljaj za mještane Šćitarjeva. Očekuje se da će posjetitelji imati priliku doživjeti atmosferu rimskog života te kušati vino koje su Rimljani nekada pili.

Ovaj događaj označava početak ovogodišnje sezone u Arheološkom parku Andautonia te pruža priliku svim posjetiteljima da uživaju u bogatom programu bez plaćanja ulaznice. U slučaju kiše, Plesna revija će se održati u dvorani OŠ Šćitarjevo, kako bi se osiguralo ugodno iskustvo za sve sudionike.

Program počinje u 17 sati obilaskom Arheološkog parka Andautonija, u 18:30 sati je početak revije nakon čega će se održati prigodni domjenak.

Objava Uz plesnu reviju i obilazak se sutra otvara sezona u Arheološkom parku Andautonija pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.