Prijava

Vaša prijava

Kako doći na AIRVG2024? Sve informacije o autobusu, parkingu i zatvorenim cestama na jednom mjestu

[]

U Velikoj Gorici, na starom terminalu Zračne luke, će se 11.svibnja održati pravi spektakl. Po treći puta se organizira AIRVG za koji je podijeljeno 5.000 besplatnih ulaznica. Broj posjetitelja je zbog sigurnosti ograničen.

One koji su uspjeli uhvatiti kartu, organizatori pozivaju da za dolazak na AIRVG2024 koriste javni prijevoz i uvedenu besplatnu autobusnu liniju iz Velike Gorice do terminala, a ukoliko dolazite automobilom da parkirate u označenim zonama slušajući upute redara. Podsjećamo, ulaz na platformu AIRVG2024 moguć je samo uz prethodno osiguranu ulaznicu.

Dvije autobusne linije iz Zagreba voze do Velike Gorice:
– ZET 268 – kreće s Glavnom kolodvora, polazak svakih 15 minuta, staje na ulazu u Veliku Goricu, 1 km od terminala
– ZET 290 – kreće s Kvaternikovog trga, polazak svakih 35 minuta (prolazi kraj terminala)

Besplatan AIRVG2024 shuttle bus vozi kružne linije po Velikoj Gorici s polascima svakih 15 minuta, sve od 11:30 do 18:30 sati, a zaustavlja se na označenim autobusnim stajalištima.

Karta autobusnih linija iz Zagreba se nalazi na poveznici, a u nastavku na fotografiji možete vidjeti trasu vožnje besplatnog AIRVG2024 autobusa. Ukoliko dolazite vlastitim automobilom, organizatori upozoravaju servisna cesta između novog i starog terminala biti zatvorena, osim za javni prijevoz i zaposlenike. Za dolazak automobilom koristite isključivo ulaz od strane Velike Gorice.

Parkiranje na označenim parkiralištima je besplatno. Međutim, prvenstveno se moli posjetitelje da prate upute redara koji će uputiti na parkirano mjesto.

AIRVG2024 svoja vrata posjetiteljima otvara u 12:00 sati te traje do 18:00 sati. Letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva počinje u 15:00 sati.

 

Objava Kako doći na AIRVG2024? Sve informacije o autobusu, parkingu i zatvorenim cestama na jednom mjestu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.