Prijava

Vaša prijava

Branič Gorice Đuro Giulio Đekić uspješno operiran

[]

Jučer je Slaven Belupo u 33. kolu SuperSport HNL-a svladao Goricu rezultatom 4:1, ali pažnja nije usmjerena na rezultat nakon utakmice. Glavna tema, čak i dan kasnije, jest jeziva situacija iz 20. minute kada je Ivan Banić, golman Gorice, istrčao iz kaznenog prostora.

Tada je koljenom nokautirao suigrađa, braniča Đuru Giulija Đekića. Mladi reprezentativac se od udarca onesvijestio, a na teren su istrčale liječničke ekipe. Đekić se za nekoliko minuta osvijestio te je na nosilima napustio teren i prebačen je u bolnicu, KB Dubrava.

Prema posljednjim informacijama iz HNK Gorice doznajemo da je Đekić uspješno operiran. “Naš Đuro Giulio Đekić operiran je u prijepodnevnim satima u Kliničkoj bolnici Dubrava, sve je prošlo u redu te se očekuje da bi iz bolnice trebao biti otpušten za tjedan dana. Klub ovim putem zahvaljuje osoblju KB Dubrava i doktoru Igoru Čvrljeviću, maksilofacijalnom kirurgu koji je izveo operativni zahvat. Đeka, od srca ti svi želimo brz i uspješan oporavak!”, napisali su iz kluba.

Nogomet donosi mnogo lijepih trenutaka, ali u jednoj sekundi, kad sve stane, kad nastane tišina, kad se uhvatite u molitvama, zapitate se ima li sve smisla… Mladi igrač Gorice Đuro Giulio Đekić teško je stradao u jučerašnjoj utakmici u Koprivnici i danas prije podne će biti podvrgnut operativnom zahvatu. Vjerujemo i molimo se za brzi povratak. U ime svih iz Gorice zahvaljujem Darku Korenu županu Koprivničko-križevačke županije na brzoj reakciji i mobiliziranju svih u bolnici u Koprivnici, upravi Slaven Belupa, ravnatelju i osoblju koprivničke bolnice, Tomislav Madžar koji je iz Zagreba koordinirao prijem u KB Dubrava. Igračima jedne i druge momčadi veliki respect jer u ovakvim situacijama teško je biti pribran“, objavio je na svojim društvenim profilima Nenad Črnko.

Predsjednik Gorice Črnko i sportski direktor Brkljača Đekića su tijekom dana posjetili u bolnici.  Očekuje se brz oporavak mladog nogometaša.

Objava Branič Gorice Đuro Giulio Đekić uspješno operiran pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.