Prijava

Vaša prijava

FOTO Velikogoričani svih generacija uživali u rekreaciji na otvorenom u sklopu 5. Rekreative

[]

Betonac u Cvjetnom naselju u nedjelju je čitavog dana bio ispunjen dobrom energijom i smijehom. Tamo se po peti puta održala “Rekreativa”, sportska manifestacija u organizaciji Športsko rekreativnog Saveza grada Velike Gorice u suradnji s udrugama članicama. Ove godine ih je pratilo toplo i sunčano vrijeme kroz cijeli dan.

“Svake godine je sve bolje i bolje, ovo nam je peto izdanje. Naravno, vremenski uvjeti su jako bitni i onda je sve više naših građana i djece. U ponudi imamo baš svašta, od mini tenisa, malog nogometa, ljudskog stolnog nogometa, vožnje u tačkama..”, govori nam Tomislav Nedić iz Klokan sporta i Saveza.

Foto: Klokan sport

Početak manifestacije bio je u jutarnjim satima kada su osobe starije životne dobi i djeca odradili jutarnje zagrijavanje i vježbanje. Riječ je o inače članovima Klokan sporta koji svakog tjedna provode razne vježbe za sve generacije. I ove godine je bila odlična atmosfera od ranog jutra. “Zadovoljni smo jer je odaziv svake godine sve veći, a to nam i je cilj, da sve ovo postane tradicija i da kroz godinu imamo češće ovakve događaje”, dodaje Nedić.

Kroz popodnevne sate građani su mogli uživati u sportskim igrama, povlačenju konopa, ljudskom stolnom nogometu, natjecanju u vožnji tačkama, odbojci, baš svemu pomalo. A to je i bila svrha, da svatko pronađe neku vrstu rekreacije za sebe.

“Toliko je benefita rekreacije, vrijeme provodimo u prirodi, na otvorenom i svježem zraku. Glavni cilj je djecu, ali i odrasle maknuti od televizora, mobitela i laptopa”, zaključuje Nedić, a fotografije koje možete vidjeti u nastavku dokazuju da im je to i uspjelo.

Objava FOTO Velikogoričani svih generacija uživali u rekreaciji na otvorenom u sklopu 5. Rekreative pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.