Prijava

Vaša prijava

ANKETA Kupujete li hranu lokalnih proizvođača? Koliko ste spremni platiti?

[]

Istraživački projekt Cities2030 provodi aktivnosti vezane za sustav hrane u našem okruženju te je izuzetno važno da sudjelujete u njenom provođenju i izrazite svoje stavove.

Projekt je financiran iz programa Obzor2020 s 41 partnerom koji dijele sličnu viziju poboljšanja prehrambenih sustava. Istraživanje je razvio projekt Cities2030, a koordiniralo ga je Sveučilište Ca’ Foscari u Veneciji (više informacija na www.cities2030.eu).

Istraživanje ima za cilj identificirati prepreke i ranjivosti lokalnih prehrambenih sustava proučavajući prehrambeni sustav grada i regije. U okviru ovog istraživanja provodimo anketu među građanima diljem zemalja EU-a kako bismo prikupili njihova stajališta i iskustva s lokalnim prehrambenim sustavima. Podatke prikupljene iz ankete projekt Cities2030 koristit će za izradu budućih preporuka kroz detaljna istraživanja.

Anketa je online i potpuno anonimna. Vaše sudjelovanje u anketi je dobrovoljno i trajat će oko 10 minuta. Možete odbiti anketu ili izaći iz ankete u bilo kojem trenutku. Potrebno je popuniti sva pitanja.

Anketi možete pristupiti OVDJE.

Objava ANKETA Kupujete li hranu lokalnih proizvođača? Koliko ste spremni platiti? pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.