Prijava

Vaša prijava

Veleučilište Velika Gorica organizira konferenciju “Dani kriznog upravljanja” uz brojne stručnjake

[]

Veleučilište Velika Gorica bit će organizator 17. izdanja konferencije Dani kriznog upravljanja koja će se održati 22. i 23. svibnja u Termama Tuhelj. Vodeći stručnjaci raspravljat će o ključnim temama kao što su klimatske promjene, sigurnost, tehnologija i analize kriznih situacija.

„Vjerujemo da će ovogodišnje izdanje  konferencije dati odgovore na pitanja koja se postavljaju kao prioriteti u rješavanju složenih procesa u našem zajedničkom prostoru življenja te na taj način odaslati poruku ali i rješenja za tako potrebne promjene u svim područjima djelovanja”,  istaknula je predsjednica organizacijskog odbora konferencije Dani kriznog upravljanja prof.dr.sc. Sanja Kalambura.

Sigurnost i zaštita također su ključne teme ovogodišnje konferencije. Sve kompleksniji geopolitički odnosi, terorističke prijetnje i cyber napadi zahtijevaju brze i učinkovite odgovore. Ana-Maria Boromisa će istaknuti važnost održivosti planeta, dok će Robert Barić govoriti o sigurnosnim izazovima. Konferencija će također adresirati ulogu komunikacije u upravljanju krizama te analizirati primjenu tehnologije u kriznim situacijama. Mirjana Matešić će predstaviti teme održivosti korporacija, dok će Ksenija Butorac raspravljati o kriznom menadžmentu u Europi.

Pokrovitelji konferencije su Grad Velika Gorica i Ministarstvo unutarnjih poslova. Događaj se održava uz podršku partnera: Europske komisije, IFEH – International Federation of Environmental Health, CONRIS mreže, B.EN.A., HRPSOR, IRMO, Zdravstvenog veleučilišta, Sveučilišta Vern, Sveučilišta Libertas, Zdravstvenog veleučilišta, Sveučilišta J.J. Strossmayer, Veleučilišta Securus, Udruge gradova, Zagrebačke županije, Turističke zajednice zagrebačke županije i dr.

Objava Veleučilište Velika Gorica organizira konferenciju “Dani kriznog upravljanja” uz brojne stručnjake pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.