Prijava

Vaša prijava

Pioniri HNK Gorice sutra igraju za naslov prvaka Hrvatske

[]

Pioniri HNK Gorice sutra u 18 sati na Gradskom stadionu igraju za naslov prvaka Hrvatske. Pionire HNK Rijeke u posljednjem kolu Supersport HNL-a dočekuju s prvoga mjesta u poretku i dva boda prednosti ispred drugoplasirane Lokomotive.

“Pozivamo sve navijače da ove nedjelje dođu podržati naše mlade nogometaše, posebno pionire pred kojima je posljednji korak na putu do naslova pravaka države! Od 16 sati je na rasporedu utakmica kadeta protiv Rijeke, a onda ćemo od 18 sati svim snagama navijati i za naše pionire te vjerujemo, zajedno proslaviti povijesni uspjeh za našu nogometnu školu, klub, ali i turopoljski nogomet! Ulaz je besplatan za sve gledatelje, vrijeme će biti toplo i sunčano tako da izgovora nema”, poručuju iz HNK Gorice.

U dosad odigranih 25 kola lige, mladići pod vodstvom trenera Borisa Trivunova skupili su 56 bodova. Ostvarili su 16 pobjeda, 8 neriješenih rezultata i samo jedan poraz u sezoni.

“Mi smo od početka vjerovali da ćemo biti ovdje gdje jesmo u zadnjem kolu. Dečki su spremni, za ovo su radili cijelu sezonu, jedva čekaju tu utakmicu i da finaliziramo sezonu u našu korist. Velika su sreća i ponos kod igrača. Oni su već ove sezone pokazali da se znaju nositi s pritiskom”, rekao je trener pionira Gorice Boris Trivunov.

Drugoplasirana Lokomotiva sutra u 14 sati na Kajzerici dočekuje zagrebački Dinamo. Ako Dinamo dobije ili utakmica završi neriješenim rezultatom, Gorica i s porazom od Rijeke postaje prvak Hrvatske.

“Kako smo počeli prvenstvo, želimo ga i dovršiti. Idemo po puni plijen”, poručio je Trivunov.

Objava Pioniri HNK Gorice sutra igraju za naslov prvaka Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.