Prijava

Vaša prijava

Četiri zlata i dva srebra na kupu Hrvatske za plesačice Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica

[]

Na nedavnom 2. Kupu Hrvatske, Akrobatski rock’n’roll klub Gorica postigao je značajan uspjeh. Članovi kluba osvojili su četiri zlatne medalje i dva srebra. U kategoriji formacija, klub je dominirao, osvajajući prva mjesta u tri različite kategorije.

U kategoriji Velikih formacija 1, formacija Bubbelgum je osvojila prvo mjesto, dok je formacija Wednesday trijumfirala u kategoriji Velikih formacija 2. Formacija Lollipop je osvojila zlato u kategoriji Velikih formacija 3, a formacija Mustre u kategoriji Malih formacija 1.

U kategoriji Malih ženskih juniorskih formacija, formacija Dolls je osvojila srebrnu medalju, dok je formacija Butterfly osvojila srebro u kategoriji Malih formacija 3. Klub je također postigao uspjeh u ostalim kategorijama, sa seniorskom ženskom formacijom Revolution koja je zauzela četvrto mjesto, te s Leonom Hrvačićem i Davidom Kovačem Savanovićem koji su se plasirali u finale kategorije Mlađih juniora 2 i osvojili sedmo mjesto.

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.

Objava Četiri zlata i dva srebra na kupu Hrvatske za plesačice Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.