Prijava

Vaša prijava

Nova prometna na goričkoj obilaznici: Teško ozlijeđena djevojka (22)

[]

Jučer, 13. svibnja oko 2 sata u Velikoj Gorici, 41-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.28 g/kg, upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Avenijom pape Ivana Pavla II. Dolaskom do raskrižja s Ulicom 153. brigade Hrvatske vojske nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti iz kojeg razlog je izgubio nadzor nad vozilom te naletio na rubni kamen uslijed čega je sletio na meki teren s istočne strane raskrižja.

U prometnoj nesreći 22-godišnja putnica iz osobnog automobila je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Nadzorom je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom prije stjecanja prava na samostalno upravljanje odnosno bez položenog vozačkog ispita bilo koje kategorije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu policijski službenici su uhitili osumnjičenog 41-godišnjaka, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.

Objava Nova prometna na goričkoj obilaznici: Teško ozlijeđena djevojka (22) pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.