Prijava

Vaša prijava

Svirka na otvorenom: Bend Retrodukcija sutra nastupa u Velikoj Gorici

[]

Nakon nekoliko kišnih i tmurnih dana, za petak navečer je napokon najavljeno lijepo vrijeme. Ako želite iskoristiti tu priliku, dođite na svirku na otvorenom u Caffe bar Chelos gdje će na pozornicu doći poznati gorički bend Retrodukcija. 

“Rijetke prilike u Velikoj Gorici ispucat ćemo u caffe bar Chelos. Čeka nas svirka na otvorenom, na cool terasi koja je kao stvorena za dobre tulume, što smo se uvjerili zadnji puta. Sviramo do ponoći”, navode iz Benda Retrodukcija.

Ističu i kako će se potruditi da svirka bude kvalitetna te da će svirati samo “prave face” od Manu Chao, Arctic Monkeys, Black Keys-a pa do Dino Dvornika i onda sve do Novog vala i exYU pa nazad do electro glazbe i tako u krug.

U petak će se u sklopu Goričkih večeri održati koncert grupe Magazin, pa ako to nije žanr glazbe koji preferirate, alternativa je jasna – koncert Retrodukcije u Chelosu! Pozivaju vas da si rezervirate sutra, 17. svibnja i dođete u Caffe bar Chelos. Svirka počinje u 21 sat.

Objava Svirka na otvorenom: Bend Retrodukcija sutra nastupa u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.