Prijava

Vaša prijava

Dva tendera VG Vodoopskrbe: Sanacija vodovoda u Šenoinoj, rekonstrukcija u Gradićkoj

[]

VG Vodoopskrba objavila je dva infrastrukturna natječaja. Traže se izvođači za radove na zamjeni/sanaciji vodoopskrbnog cjevovoda u Ulici Augusta Šenoe u Velikoj Gorici te izvođač za rekonstrukciju javne vodoopskrbe u dijelu Gradićke ulice i gradnju javne odvodnje u Ulici Antuna Mihanovića u Gradićima.

Za nabavu u Šenoinoj nije objavljena detaljna projektna dokumentacija. Zna se da je predmet sanacija vodoopskrbnog cjevovoda u duljini od 440 metara te da je vrijednost nabave 135 tisuća eura. Nedugo je da istekao rok za dostavu ponuda za rekonstrukciju Šenoine od Cvetkovićeve prema goričkoj obilaznici, pa je moguće da je sanacija vodoopskrbnog cjevovoda vezana za ovaj projekt.

>> U rekonstrukciju ide dio Šenoine ulice uz istočnu obilaznicu

Rekonstrukcija javne vodoopskrbe u dijelu Gradićke ulice i gradnja javne odvodnje u ulici Antuna Mihanovića u Gradićima u dijelu rekonstrukcije vezana je za izgradnju Gradićke ulice, za što je tender išao u veljači. Oba projekta izradila je tvrtka BET-NADZOR d.o.o. iz Velike Gorice.

>> Raspisan natječaj za izgradnju dijela Gradićke ulice

Predmet ove javne nabave je rekonstrukcija vodoopskrbnog cjevovoda u duljini od 635 m u Gradićkoj i gradnja kolektora javne odvodnje u duljini od 80 m s devet priključaka u Mihanovićevoj, a vrijednost radova je nominalno 215 tisuća eura.

“Izrada ovog projekta se neposredno veže na Glavni građevinski projekt – projekt prometnice s oborinskom odvodnjom, izrađen od BET-NADZOR d.o.o., oznaka projekta: 12-3-23-GP, prosinac 2023. godine. Projektom je predviđena rekonstrukcija ceste na dijelu Gradićke ulice (od Ulice braće Radića do Hercegovačke ulice). Pošto se navedenim projektom rekonstrukcije ceste uklanjaju svi slojevi konstrukcije ceste predviđena je i rekonstrukcija postojećeg vodovoda i nadogradnja kanalizacije u ulici Antuna Mihanovića”, potvrđuje projektna dokumentacija.

Rok za dostavu ponuda za oba tendera je prvi tjedan u lipnju.

Objava Dva tendera VG Vodoopskrbe: Sanacija vodovoda u Šenoinoj, rekonstrukcija u Gradićkoj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.