Prijava

Vaša prijava

Ova dva dana idućeg tjedna policija će posebno nadzirati motocikliste i bicikliste

[]

Iz policijske uprave zagrebačke najavili su novi akciju nadzora prometa, ovoga puta nije usmjerena samo na vozače osobnih automobila. Kako navode, provest će se preventivno-represivna akcija „Nadzora vozača motocikala, mopeda, bicikala i osobnih prijevoznih sredstava “. Vrijeme ove akcije, pojačanog nadzora prometa bit će u utorak 21. i srijedu 22. travnja 2024. godine na području Policijske uprave zagrebačke

“Cilj akcije je povećanje razine sigurnosti u prometu te je usmjeren na sprječavanja najtežih prometnih prekršaja povezanih s vozačima motocikala, mopeda, bicikala i osobnih prijevoznih sredstava. Posebna pozornost obratit će se na prekršaje nepropisne brzine motocikala, nekorištenja zaštitne kacige vozača i putnika na motociklima i mopedima, isteka važenja prometne dozvole, neregistriranih vozila, upravljanja prije stjecanja prava na vožnju, upravljanja bez odgovarajuće kategorije, neisticanja ili nepropisnog isticanja registarskih pločica, tehničku neispravnost vozila i ostalih prekršaja u prometu. U provedbi akcije koristit će se i uređaji za mjerenje razine buke”, objašnjavaju te ističu da će se posebna pozornost posvetiti i povratnicima-recidivistima u cestovnom prometu.

Pozivaju sve sudionike prometa da se drže propisa.

Objava Ova dva dana idućeg tjedna policija će posebno nadzirati motocikliste i bicikliste pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.