Prijava

Vaša prijava

Goričke večeri: Danas oldtimeri i Swingersi donose duh prošlih vremena

[]

Ljubitelji starih automobila i dobre glazbe danas će imati prilike uživati na Goričkim večerima. Park dr. Franje Tuđmana bit će domaćin događaja koji obećavaju zabavu za sve generacije.

U 16:00 sati počinje Oldtimer Show, izložba povijesnih vozila u organizaciji Oldtimer kluba Turopolje. Posjetitelji će imati priliku razgledati starinske automobile, od predratnih skupocjenih primjeraka do novijih oldtimera iz ’80-ih godina. Ulaz na izložbu je besplatan.

Nakon uživanja u oldtimerima, posjetitelji će se moći opustiti i uživati u zabavnom i glazbenom programu. Od 18 sati će sve generacije zabavljati Pantomima classic umjetnička animacija. Nakon toga, u 20:00 sati, na pozornici u Parku dr. Franje Tuđmana, nastupit će Robert Mareković i Swingersi. Ovaj popularni bend, osnovan 1999. godine u Zagrebu, donosi revival glazbe ’30-ih i ’40-ih godina. Mareković, nekadašnji vokal rock and roll grupe Fantomi, i njegov bend Swingersi poznati su po svojoj energičnoj izvedbi koja uključuje stilove swinga, jivea, rockabillya i latino ritmova.

Swingersi su svoj prvi nastup imali u zagrebačkom klubu “Tvornica”, a njihov talent ih je odveo na pozornice širom Europe. Njihovi dinamični i atraktivni nastupi osvojili su mnoga srca, a publiku Goričkih večeri će svojim glazbenim umijećem zasigurno razveseliti i rasplesati. I ovaj događaj je besplatan za sve posjetitelje.

Objava Goričke večeri: Danas oldtimeri i Swingersi donose duh prošlih vremena pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.