Prijava

Vaša prijava

Turopoljski skauti viceprvaci države na izviđačkoj olimpijadi i višeboju

[]

Skauti Turopoljske udruge skauta “TUR” ostvarili su velik uspjeh. Sudjelovali su na  Državnom izviđačkom višeboju i Državnoj izviđačkoj olimpijadi s kojih su se vratili s najvišim priznanjima. Na državnom izviđačkom višeboju su u konkurenciji od 57 ekipa osvojili ukupno drugo mjesto. Ekipa Panjevi bila je prva u orijentacijskom krosu i ukupno druga na državnoj izviđačkoj olimpijadi između 26 ekipa. Panjevi su bili i drugi u vezanju čvorova na Državnoj izviđačkoj olimpijadi te treći u signalizaciji zastavicama. Uz njih, na 15. Zborovanju izviđača Hrvatske ekipa patrole Fijolice osvojila je prvo mjesto u signalizaciji zastavicama te drugo mjesto u vezanju čvorova.

“Od srca čestitamo našim natjecateljskim ekipama koje su ostvarile izuzetne rezultate na državnim natjecanjima, te pokazale gorljivost i želju za pobjedom, kao i kvalitetu sustavnog rada u pripremi za natjecanja. Jednako iskreno čestitamo i svim ostalim ekipama koje su ostvarile plasman na koji su ponosne, kao i svim volonterima, domaćinima i organizatorima koji su nam priuštili fenomenalan vikend u Karlovcu, kako na 3. Festivalu vještina za život, tako i na 15. Zborovanju izviđača Hrvatske.”, ističe Alen Konjević, predsjednik Udruge na društvenim mrežama.

Podsjećamo, prošlogodišnje Zborovanje se održavalo u Velikoj Gorici, a ove godine je domaćin bio Karlovac. Na Zborovanju je sudjelovalo ukupno 40 mladih Velikogoričana u masi od oko tisuću izviđača iz cijele Hrvatske, poletaraca i izviđača.

Čestitamo mladim skautima!

Objava Turopoljski skauti viceprvaci države na izviđačkoj olimpijadi i višeboju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.