Prijava

Vaša prijava

Zbog najave lošeg vremena odgođena sutrašnja Buševska biciklijada

[]

“Zbog vremenskih neprilika rekreativna vožnja 9. Buševske biciklijade će biti odgođena. Novi datum će biti objavljen uskoro. Jako nam je žao, ali hvala na razumijevanju!”, pišu iz Udruge Moj Buševec na društvenim mrežama.

9. Buševska biciklijada se trebala održati u nedjelju, 26. svibnja. Kada se objavi novi datum, plan će biti isti – ove godine će se voziti rekreativna vožnja za koju neće biti potrebne kotizacije.

Vožnja je duljine 20 kilometara, a ruta je Buševec, jezero Staro Čiče i onda nazad do Buševca. U Vukovini će biti okrijepa u organizaciji MO Staro Čiče i udruge Vukovina u srcu. “Kao i dosadašnjih godina prolazit će kroz sela Turopolje, Rakitovec, Kuče do Vukovine te onda novo izgrađenom biciklističkom stazom do jezera Starog Čiča, to jest do zelenog platoa Skijaškog kluba na vodi “Zagreb”. Tamo će nas domaćini mjesnog odbora Staro Čiće te Vukovina u srcu lijepo ugostiti na “1. Odmoru na vodi”, okrijepiti i spremiti na povratak istom rutom nazad.”, navode organizatori, Udruga Moj Buševec.

Prijave će se održavati na Trgu seljačke sloge u Buševcu, a prvih sto prijavljenih na startu za rekreativnu vožnju dobiva majicu 9. biciklijade na poklon. Uz biciklijadu je osiguran i zabavni program, a vodit će ga DJ Špic. Nakon vožnje se druženje nastavlja na glavnom trgu u Buševcu.

Objava Zbog najave lošeg vremena odgođena sutrašnja Buševska biciklijada pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.