Prijava

Vaša prijava

Na poseban način uživajte u prekrasnoj prirodi, prijavite se za Kupski plov

[]

Konjička udruga dragovoljaca Domovinskog rata Pokuplje i općina Lasinja s ponosom najavljuju kajak regatu “Kupski plov 2024.” Ova manifestacija koja sudionicima osigurava uživanje u prirodi održat će se u subotu, 15. lipnja 2024. godine.

Regata će započeti u Lasinji, kod Jamničkog mosta na desnoj obali rijeke Kupe, gdje će biti osiguran prostor za parkiranje vozila. Polazak je planiran za 10:00 sati, a sudionicima se savjetuje da stignu barem 30 minuta ranije. Ruta duga oko 20 kilometara završava na pokupskoj plaži, a očekivano trajanje plova je četiri od pet sati, uz nekoliko pauza za odmor i okrjepu. Po završetku regate, osiguran je besplatan prijevoz sudionika i kajaka do polazišta, gdje će se nastaviti druženje uz hranu, piće i prijenos nogometne utakmice.

Foto: Mario Žilec / Kronike Velike Gorice

Na čelu povorke nalazi se kajak s vodičem, a na začelju veći motorni čamac koji služi kao sigurnosno plovilo za sve vrste pomoći. Tijekom plova, iz sigurnosnih razloga, nije dozvoljena konzumacija alkohola. Sudionici trebaju imati potrebnu opremu za plov, uključujući kajak, vesla, odjeću i obuću za vodu, nepromočivu torbu za stvari te zaštitu od sunca. Sudjelovanje je isključivo na vlastitu odgovornost.

Za sudionike iz Zagreba koji nemaju vlastite kajake, turistička agencija AUTOTURIST organizira prijevoz i najam plovila. Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici: AUTOTURIST.

Za dodatne informacije, kontaktirajte organizatora: Igor Žuna, KUDDR Pokuplje, putem e-maila igor.zuna@princo.hr ili telefonom na broj 098/289-317.

Regata je organizirana sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu i vođena od strane certificiranih vodiča za djelatnosti aktivnog i pustolovnog turizma. Sudionici su dužni pridržavati se uputa organizatora.

Kako je bilo prije dvije godine, pogledajte u galeriji u nastavku:

Objava Na poseban način uživajte u prekrasnoj prirodi, prijavite se za Kupski plov pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


krk