Prijava

Vaša prijava

FOTO Otvoren je VG Fest! Dođite i danas na sajam cvijeća

[]

U Velikoj Gorici jučer je počeo VG Fest! Otvorenje je bilo uz Sajam cvijeća koji se u naš grad vrataio nakon 11 godina te humanitarni buvljak u organizaciji Buvljakuša. Kako nam govore Buvljakuše zadovoljne su bile odazivom, a posebno ih je razveselilo to što je ipak bilo dobro vrijeme. Subota je bila baš idealna za šetnju po gradu što je izvuklo brojne građane na ulice.

“Zahvaljujem svima onima koji daju dio sebe kako bi sadržaj u Velikoj Gorici bio ovako bogat. Zadnjih tjedana se svakodnevno nešto održava. Pohvaljujem zaista sve, i naše humanitarce, neka to postane dio identiteta našeg grada”, govori s terena gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Na buvljaku su građani mogli kupiti razne komade odjeće i obuće, bilo je i ponešto igračaka i knjiga, ali i finih slastica. Sajam cvijeća imao je par izlagača, no dobar je to ponovni početak ove tradicije u našem gradu. “Čini mi se da su sugrađani pozdravili inicijativu da se vrati sajam cvijeća u Veliku Goricu. Prilike će biti kroz subotu i nedjelju. Bogata je i raznolika ponuda, ovu manifestaciju ćemo svakako graditi i ubuduće”, izjavila je Maja Toth, direktorica Turističke zajednice Velike Gorice te istaknula da je sadržaj bio namijenjen za sve generacije.

Sajam cvijeća u Parku dr. Franje Tuđmana traje i danas do popodnevnih sati. Kako je to sve jučer izgledalo, pogledajte u galeriji u nastavku

Objava FOTO Otvoren je VG Fest! Dođite i danas na sajam cvijeća pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.