Prijava

Vaša prijava

Pristupite roditeljstvu na novi način: Otvoreni upisi u besplatan program Centra za djecu, mlade i obitelj

[]

U Centru za djecu, mlade i obitelj traju upisi u program „Podrška roditeljstvu“. Grupa je namijenjena roditeljima koji žele pristupiti roditeljstvu na novi način, preispitati svoj stil i način odgoja te razviti kvalitetniju komunikaciju i roditeljske vještine.

Program se održava u malim grupama kroz osam susreta, dva puta tjedno u večernjim satima od 1. do 24. srpnja 2024. godine. Po završetku grupnog dijela programa, roditelji će imati mogućnost četiri susreta individualnog savjetovanja prema vlastitim potrebama. Sudjelovati mogu jedan ili oba roditelja. Grupu vodi Iva Bačurin, dipl. socijalna radnica i integrativna dječja psihoterapeutkinja.

Upisi se vrše osobno u Centru, na telefon 6231-734, mobitel 091/6231-734 ili putem e-maila info@centar-dmo-vg.hr. Pohađanje programa je besplatno. Prijave za grupu primaju se do 25. lipnja 2024. godine.

Objava Pristupite roditeljstvu na novi način: Otvoreni upisi u besplatan program Centra za djecu, mlade i obitelj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.