Prijava

Vaša prijava

Prošetajte sutra “Petkom na Gorice” i ubacite koji euro u “Kutku za dobra djela”

[]

Stigao je već i lipanj, a s njime i ovomjesečno izdanje manifestacije Petek na Gorice. Termin za manfestaciju je sutra, 7. lipnja od 10 sati ujutro na području Parka Plemenite opčine turopoljske pored Muzeja Turopolja.

“Petek” će i ovoga puta ima humanitarni karakter i to u većem obujmu nego do sada. “Uz već tradicionalni dio Art i Mljac placa, Petek će ovog puta dobiti i „Kutak za dobra djela“ gdje ćete moći podržati od članova SOS Dječjeg sela Hrvatska pa sve do mladih studenta i vrtićaraca koji daju podršku humanitarnoj kampanji „Biljka za MD“”, navode iz Turističke zajednice Velike Gorice.

Također, Petek na Gorice ovog puta imat će i popodnevno izdanje pa će se od 19 sati u Parku dr. Franje Tuđmana održati bogat zabavan i kulturni program. Što nas sve čeka, pogeldajte u programu u nastavku.

PETAK, 7. lipnja

  • Petek na Gorice: Manifestacija započinje u petak, 7. lipnja, s jutarnjim sajmom lokalnih proizvođača u Parku Plemenite općine Turopoljske od 10:00 do 14:00 sati. Posjetitelji će imati priliku kupiti domaće proizvode i upoznati lokalne proizvođače na lokaciji u Parku Pl. općine turopoljske.
  • Radionica „Glina i vino“: Popodnevni dio Petka na Gorice nastavlja se u Parku dr. Franje Tuđmana od 17:30 sati, a posjetitelji mogu sudjelovati u kreativnoj radionici koja kombinira umjetnost i degustaciju vina.
  • Kulturni program: Otvorenje izložbe Renata Glogovčana pod nazivom “Velika Gorica – nekad i sad” u 19:00 sati. Ova izložba pruža uvid u povijest Velike Gorice kroz fotografije i umjetnička djela.
  • Glazbeni nastupi: Program će obogatiti mladi glazbenik Martin Kutnar, nastup JANa te DJ Aldo Morro koji će zatvoriti večer svojim glazbenim setom.

Objava Prošetajte sutra “Petkom na Gorice” i ubacite koji euro u “Kutku za dobra djela” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.