Prijava

Vaša prijava

Plesači Vege pomeli konkurenciju osvajanjem pet naslova prvaka Hrvatske

[]

Članovi PK Vega protekle su subote sudjelovati na 32. Prvenstvu Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu na kojem su se plesači iz svih klubova Hrvatske borili za titulu državnih prvaka. Kao i do sada, bili su među najuspješnijima.

Najveći uspjeh postigli su Vita Tot i Noa Goleš koji su pobjedili u međunarodnoj kategoriji mlađih juniora 1 te Natali Kovačević i Mihael Toma Matijević koji su osvojili laskavu titulu prvaka Hrvatske u kategoriji Mini.

Andrea Gavrilović i Nik Vesečić u istoj kategoriji osvojili su naslov viceprvaka Hrvatske. Mia Gereš i Manuel Odžić su u međunarodnoj kategoriji mlađi juniori 2 (children) osvojili visoko drugo mjesto i okitili se srebrom.

 

U međunarodnim kategorijama formacija naslov državnih prvaka odnijela je juniorska formacija Ghostbusters kao i mala ženska juniorska formacija The King koja je izdominirala konkurenciju. Formacija Sugar Crush  također je bila najuspješnija u kategoriji formacija 4. Djevojčice iz male formacije 3 pod nazivom Pink Panther okitile su se srebrnom medaljom.

Lana Papić i Fran Lončar, koji su bili favoriti za zlato, završili su na četvrtom mjestu. Četvrto mjesto osvojile su formacije Divas, Supergirls i Magic.

“Ovo su fantastični rezultati i jako smo ponosni na sve naše sportaše! Pet zlata i tri srebra dokaz kvalitete rada, no i velikog truda naših mladih sportaša na koje smo iznimno ponosni. Prije svega čestitke njima i njihovim roditeljima koji su njima i nama, trenerima, velika podrška” rekao je Tomo, trener.

Objava Plesači Vege pomeli konkurenciju osvajanjem pet naslova prvaka Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.