Prijava

Vaša prijava

Memorijalnim turnirom “Tomislav Hrkovac” otvoreni XIX. Vidovi dani

[]

Ovogodišnje Dane svetog Vida, već 19. po redu, otvorilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Mraclin. Prvi događaj od brojnih koje čekaju posjetitelje bio je IX. memorijal Tomislava Hrkovca, vatrogasno natjecanje djece od 6 do 12 godina.

Kako pišu iz DVD-a Mraclin, najbolji po konkurencijama bili su dječaci iz DVD-a Petrovina, a najbolje djevojčice su bile iz DVD-a Velika Buna.

Osim natjecanja DVD se pobrinuo otvoriti vrata vatrogasnog doma zainteresiranim posjetiteljima, a u prigodnome šatoru pripremio je i ostale aktivnosti za najmlađe vatrogasce i one koji to planiraju biti.

U nastavku na XIX. Danima svetog Vida koji traju sve do 16. lipnja održat će se kazališna predstava, dječje igre, tamburaška večer, predstavljanje knjige o mraclinskoj povijesti te predstavljanje digitalnog suvenira, gledanje utakmice i IX Memorijalni malonogometni turnir “Blaž, Žina i Gale”. Više o cijelom programu možete pronaći OVDJE.

Objava Memorijalnim turnirom “Tomislav Hrkovac” otvoreni XIX. Vidovi dani pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.