Prijava

Vaša prijava

Festival na imanju usred prirode: Otkrijte kako zaista živjeti zeleno

[]

Udruga ZMAG poziva da im se pridružite na ovogodišnjem festivalu Oganj, posvećenom istraživanju energije u permakulturi i putu prema energetskoj neovisnosti. Festival se održava na recikliranom imanju u Vukomeriću, a cilj je okupiti zajednicu koja cijeni održivost i želi stvoriti pozitivan utjecaj na okoliš.

Oganj 2024 donosi bogat program inspirativnih predavanja, radionica, panel rasprava i interaktivnih aktivnosti, koje će voditi stručnjaci iz područja obnovljivih izvora energije, permakulture i održivog življenja. Osim edukacije, posjetitelje očekuju glazba, ukusna hrana i ugodno druženje, stvarajući inspirativnu atmosferu za buduće projekte.

Glavne teme festivala uključuju:

  • Energetske zajednice: Saznajte sve o revolucionarnim modelima koji potiču suradnju, samoodrživost i pravednu raspodjelu energije.
  • Energetske zadruge: Otkrijte moć kolektivnog djelovanja kroz zadruge koje omogućuju lokalno vlasništvo nad energetskim resursima.
  • Permakultura: Učimo od prirode! Otkrijte kako permakultura može transformirati zajednice kroz održive prakse i život u skladu s ekosustavima.
  • Energetska neovisnost: Istaknut ćemo tehnologije i primjere koji podržavaju energetsku neovisnost na lokalnoj i globalnoj razini.

Festival Oganj 2024 je poziv na djelovanje, prilika za zajedničko stvaranje promjena koje su neophodne za našu planetu i buduće generacije. Kroz suradnju i zajedničko vlasništvo, gradimo mostove prema održivoj budućnosti.

Festival se održava u subotu, 15. lipnja. Sudjelovanje na festivalu je besplatno, ali zbog lakše organizacije, potrebna je prijava putem linka: prijavni obrazac. Kontakt: mateja.medic@zmag.hr. Napominju da ukoliko dolazite sa psom, obavezna je upotreba povodca cijelo vrijeme.

Objava Festival na imanju usred prirode: Otkrijte kako zaista živjeti zeleno pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.