Prijava

Vaša prijava

Prošli tjedan tri provale: Obijeni ulazi u dućan u StopShopu i kuću u centru Gorice, kuća u Črnkovcu bila otključana

[]

Od 8. do 14. lipnja na postajnom području Velika Gorica evidentirana su 33 događaja, od čega 10 kaznenih djela, od kojih se 6 progoni po službenoj dužnosti. U ovom periodu dogodilo se 8 prometnih nesreća. Zabilježen je jedan slučajeva nasilja u obitelji te jedan slučaj neovlaštenog posjedovanja droga, priopćili su iz goričke policije.

Dana 7. lipnja u vremenskom periodu od 12 do 14:30 sati u Zagrebačkoj ulici nepoznati je počinitelj kamenom razbio prozorsko staklo kuće u vlasništvu hrvatskog državljanina r. 1942. godine, ruku provukao kroz novonastali otvor, otvorio ga, ušao u kuću, djelomično ispremetao stvari, no iz nepoznatog je razloga odustao od krađe udaljivši se u nepoznato.

Tijekom noći 12. lipnja u periodu od 2:50 do 4 sata ujutro došlo je do provale u optičku trgovinu “Anda” u Ulici Ljudevita Posavskog u trgovačkom centru StopShop. Provalu je zabilježio video-nadzor. Nepoznati počinitelj je zavlačenjem prikladnog alata obio i izbacio iz ležišta ulazna vrata, ušao u unutrašnjost i ispremetao stvari. Isti je opažen od strane zaštitara i udaljio se u nepoznatom pravcu. Nije nastala nikakva materijalna šteta.

Dana 10. lipnja u periodu od 19 do 19:30 sati u Črnkovcu nepoznati počinitelj ušao je u unutrašnjost otključane kuće u vlasništvu hr. državljanina 1992. g., ispremetao stvari te otuđio vrijedan zlatni prsten. Vrijednost prstena je procijenjena na 2000 eura.

Objava Prošli tjedan tri provale: Obijeni ulazi u dućan u StopShopu i kuću u centru Gorice, kuća u Črnkovcu bila otključana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.