Prijava

Vaša prijava

FOTO GČ Braća Radić slavi svoj dan: Od 18 sati gleda se na velikom platnu utakmica Hrvatske i Španjolske

[]

Gradska četvrt Braća Radić danas slavi svoj dan. Na igralištu u Kolarevoj ulici sportsko-zabavni program pripremaju Udruga VG Viking i Paintball klub 300, a kasnije će nastup imati i folkloraši. Od 18 sati gledat će se na velikom platnu utakmica europskoga prvenstva u nogometu između Hrvatske i Španjolske.

“Organiziramo dan gradske četvrti prvi put na ovom igralištu koje svake godine sve više uređujemo. Prijašnjih godina smo imali skromne sjednice, a ove se godine želimo otvoriti građanima. Imamo napuhance za djecu, hranu i piće su besplatni. Pomažu nam udruge, pridružit će nam se folkloraši koji će imati nastup i zaokružit ćemo cijelu priču zajedničkim gledanjem utakmice”, rekao nam je predsjednik VGČ Braća Radić Josip Kolić.

Kolić nadodaje da se ove i prošle godine mnogo učinilo za gradsku četvrt. “Imamo dosta projekata. Uređuje se Porinova, riješena je Kolarova, imali smo projekte na igralištu. U planu je urediti nogometno igralište, u tijeku su dogovori s gradom. Ne fali nam planova. Na kraju mandata moći ćemo jedni drugima čestitati”, rekao je.

Dođite, program traje cijeli dan!

Objava FOTO GČ Braća Radić slavi svoj dan: Od 18 sati gleda se na velikom platnu utakmica Hrvatske i Španjolske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.