Prijava

Vaša prijava

FOTO U Mraclinu otvorenje Turopoljske lige i Memorijal ‘Blaž, Žina i Gale’ za dan sv. Vida

[]

Subota je u Mraclinu u znaku nogometa. Na terenima NK Mraclin održava se 9. memorijalni malonogometni turnir „Blaž, Žina i Gale“ u znak sjećanja na prerano preminule mraclinske dečke. Slijedi otvorenje 10. sezone malonogometne lige Turopolja i Posavine.

“U spomen na trojicu prerano preminulih Mraclinaca svake godine igramo turnir njima u čast, a tradicionalno se i otvaranje Turopoljske lige igra u Mraclinu. Sudjeluje 12 momčadi na oba turnira. Malonogometni turnir je svake godine odlično posjećen. Daju se nagrade za prva tri mjesta, najboljega igrača, strijelca i vratara. Igra se na našoj Grabi, finale je u 1 sat ujutro, a očekujemo i ove godine preko 1000 ljudi”, rekao je tajnik NK Mraclin Goran Vukašinac.

Igra se na dva terena da satnica obuhvati i prijenos utakmice s Europskog prvenstva Hrvatska-Španjolska, a večer će završiti velikom zabavom na terasi NK Mraclin i nastupom grupe MAX 5. Otvorenju natjecanja nazočio je i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar.

“Maloprije smo otvorili Alpas kup u Kurilovcu, kasnije na sportski način obilježavamo dane gradskih četvrti Pleso i Braća Radić. Cjelokupni društveno aktivni sportski događaji u našem gradu su predigra za ono što slijedi večeras, a to je pobjeda protiv Španjolske”, rekao je Ačkar.

 

Objava FOTO U Mraclinu otvorenje Turopoljske lige i Memorijal ‘Blaž, Žina i Gale’ za dan sv. Vida pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.