Prijava

Vaša prijava

Gradit će se vodovod i kanalizacija u dijelu Kovačićeve, odabran izvođač za sanaciju Šenoine

[]

VG Vodoopskrba je objavila natječaj za izgradnju vodovoda i fekalne kanalizacije u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Velikoj Gorici. Rok za dostavu ponuda je 9. srpnja, a procijenjena vrijednost radova je 178 tisuća eura + PDV. Glavni projekt izradila je tvrtka RADIUS PROJEKT d.o.o. iz Zagreba.

Predmetni vodoopskrbni cjevovod se sastoji od cjevovoda V1 duljine 422,36 m profila DN 160 mm, na dionici ulica SFJ – ulica Radićev odvojak i cjevovoda V2 duljine 70,34 m profila DN 200 mm na dionici od ulice Radićev odvojak do ulice 153. Brigade HV-a. Predmetni kolektor za odvodnju otpadnih voda sastoji se od kolektora K1 duljine 226,89 m na dionici od Horvatove ulice do ulice S.F. Jape.

Priključenje novog vodoopskrbnog cjevovoda rješeno je spajanjem na postojeće cjevovode u ulici S.F. Jape – PVC 160 mm i ulici 153. Brigade HV-a, Duktil 300 mm. Priključenje novog kolektora fekalne kanalizacije rješen je spojen na postojeći fekalni kolektor K4a (ACC 600 mm) na križanju sa Horvatovom ulicom.

“Cilj projekta je izgradnja vodoopskrbne i kanalizacijske mreže u dijelu ulice Ivana Gorana Kovačića koji dosadašnjom izgrađenošću vodoopskrbe i odvodnje, zbog neizgrađenosti nekretnina sa obje strane ulice, nije obuhvaćen. Zbog planiranih izgradnji stambenih i poslovnih objekata potrebno je izgraditi predmetne vodovodne komunalne građevine vodoopskrbe i odvodnje. Ovom projektnom dokumentacijom predviđeni su tlačni vodoopskrbni cjevovodi i fekalni kolektoru u dijelu ulice Ivana Gorana Kovačića”, navodi se.

Odabran izvođač za sanaciju vodoopskrbnog cjevovoda u Šenoinoj

Na nabavu vrijednosti 135 tisuća eura za sanaciju vodovoda u Šenoinoj javilo se pet tvrtki, a najbolju je ponudu (109.450,30 EUR + PDV) dao VG KOMUNALAC d.o.o. iz Velike Gorice. Geodetske radove će kao podizvođač obaviti GEMARK GGA j.d.o.o.

Objava Gradit će se vodovod i kanalizacija u dijelu Kovačićeve, odabran izvođač za sanaciju Šenoine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.