Prijava

Vaša prijava

Slovenci će graditi i Gradićku ulicu, tvrtka iz Zagreba vodoopskrbnu mrežu na istoj trasi

[]

Odabrani izvođač za radove na izgradnji dijela Gradićke ulice u Gradićima od Ulice Braće Radića do Hercegovačke ulice ukupne dužine 646,30 m s oborinskom odvodnjom je tvrtka KOP BREŽICE, gradbeno podjetje, d.d. iz Brežica, Slovenija.

Odabran je i izvođač za projekt rekonstrukcije javne vodoopskrbe u dijelu Gradićke ulice i gradnja javne odvodnje u ulici Antuna Mihanovića u Gradićima. Radi se o tvrtki AMB GRADNJA d.o.o. iz Zagreba.

Na natječaj za izgradnju dijela Gradićke ulice vrijedan 870 tisuća eura + PDV javilo se sedam tvrtki, a izvođač iz Slovenije ponudio je najbolju cijenu od 758.857,63 eura uključno s PDV-om. Inženjera gradilišta dat će podizvođač REGION projektivni biro d.o.o. iz Brežica. KOP BREŽICE nedavno su osvojili i tender za izgradnju Stepanske ulice u Donjoj Lomnici.

Na natječaj za rekonstrukciju vodovoda i gradnju odvodnje na istoj trasi (plus Mihanovićeva ulica) javilo se pet tvrtki, a najpovoljniju ponudu od 179.553,70 eura + PDV dostavila je tvrtka AMB GRADNJA d.o.o. iz Zagreba.

Objava Slovenci će graditi i Gradićku ulicu, tvrtka iz Zagreba vodoopskrbnu mrežu na istoj trasi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.