Prijava

Vaša prijava

VVG-u dodijeljen srebrni status za dostignuća u edukaciji iz područja održivog razvoja

[]

Veleučilište Velika Gorica u svoje knjige može upisati još jedan veliki uspjeh. Nakon što su se 2016. godine prikljjučili FEE EcoCampus programu koji promiče ekološka rješenja, održivost i zaštitu okoliša, sada su dobili Srebrni status za dostignuća u edukaciji iz područja održivog razvoja. Ovo priznanje stiže im nakon osam godina kontinuiranog rada.

“Program FEE EcoCampus obrazovni je program nagrađivanja koji pomaže transformirati institucije visokog obrazovanja u središta obrazovanja za održivi razvoj. Cilj je osnažiti studente i nastavnike, ali i šire zajednice da se uključe u pozitivne akcije”, objašnjavaju iz Veleučilišta.

Veleučilište je osmislilo i realiziralo niz eko akcija ali i trajnih programa poput Eko kutka i Eko vrta. FEE EcoCampus program je evolucija programa Eko-škola, čiji su status stekli prije desetak godina te se ispred Veleučilišta odavno već vijori zelena zastava.

Objava VVG-u dodijeljen srebrni status za dostignuća u edukaciji iz područja održivog razvoja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.