Prijava

Vaša prijava

UDOMI ME: Šest štenaca, mlada Vita i deda Zdenko zaslužuju zauvijek dom

[]

U Skloništu za životinje Velika Gorica brojni psi, svih generacija, i dalje čekaju svoj zauvijek dom. Velik broj napuštenih pasa konstanta je u Skloništu zbog čega smo se odlučili angažirati i dati tim psima malo više pozornosti. Stoga vam danas predstavljamo nekoliko štenaca i starijih pasa koji traže svoje ljude koji će im uljepšati život.

Sve informacije možete dobiti na stranici Skloništa OVDJE te na broj 095 400 0567 i mail skloniste@gorica.hr.

Za početak predstavljamo šest štenaca od kojih se svi zovu na ime R, a koji imaju tek mjesec i pol dana. U Skloništu za njih nitko ne pita, a njihovo troje braće i sestara već je udomljeno.

Foto: Sklonište za životinje Velika Gorica

Mlada kuja Vita voli maženje, ali tek sada, jer joj je trebalo vremena da počne vjerovati djelatnicama Skloništa jer doticaj s ljudima nije imala, osim onih loših. Riječ je o psu starom oko dvije godine koji je nježan, mazan i koji se dobro slaže s muškim i ženskim psima.

Foto: Sklonište za životinje Velika Gorica

A osim štenaca i mladih pasa, u Skloništu svoje vrijeme provodi i, kako ga zovu, deda Zdenko. Ovaj predivan pas imaoko 8 do 10 godina. Cijepljen je, čipiran i kastriran. Dobro se slaže s muškim i ženskim psima, štencima i ljudima, a čak mu ni mačke ne predstavljaju problem.

Foto: Sklonište za životinje Velika Gorica

Udomite, dijelite, pružite im ono što zaslužuju – topli dom.

 

Objava UDOMI ME: Šest štenaca, mlada Vita i deda Zdenko zaslužuju zauvijek dom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.