Prijava

Vaša prijava

FOTO: Uređuju se peroni na autobusnom kolodvoru u Velikoj Gorici, od ponedjeljka novi prijevoznik

[]

Peroni na autobusnom kolodovoru u Velikoj Gorici još će samo četiri dana (uključujući danas) imati dobro poznatu scenu. Od ponedjeljka, 1. srpnja, tamo više neće biti ZET-ovih plavih autobusa za okolna naselja, jer od tada kreće voziti novi prijevoznik. S početkom srpnja stiže prijevoznik Arriva te autobusi u narančastim, crvenim i bijelim bojama s obilježjima Grada Velike Gorice. Glavni novitet s tim linijama jest i činjenica da će prijevoz za stanovnike Grada Velike Gorice i okolice biti besplatan.

Povodom dolaska novih autobusa, na autobusnom kolodvoru su u tijeku radovi na uređenju alfalta koji je od silnih vožnji već propao i tako stoji neko poduže vrijeme.

Istaknut je i znak da su radovi u tijeku na stupu koji je inače pokazivao popis perona koji će se također urediti. Osim autobusnog kolodvora, pisali smo jučer, uređen je i parking na Željezničkom kolodvoru Velike Gorice s obzirom na to da će sada tamo prolaziti kružna linija.

Podsjećamo, iz Velike Gorice odlazi ZET samo za linije okolnih mjesta dok linije za Zagreb (268, 330 i 290) ostaju po starom voznom redu i na istim lokacijama.

Na autobusnom kolodvoru izvješen je i novi vozni red s novim linijama, a putnici će se valjda uskoro već priviknuti na novitete, ali i vožnju u mnogo ugodnijim, novijim autobusima.

Više o svim linijama javnog prijevoza možete pronaći OVDJE.

Objava FOTO: Uređuju se peroni na autobusnom kolodvoru u Velikoj Gorici, od ponedjeljka novi prijevoznik pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.