Prijava

Vaša prijava

BRAVO! Luna Gojak prva rukometna reprezentativka Hrvatske

[]

Ljeto je tek počelo, a povijest je ispisana. Nakon dvije juniorske i jedne seniorske reprezentativke u rukometu na pijesku, za Ženski rukometni klub Udarnik je stigla još jedna odlična vijest iz Hrvatskog rukometnog saveza.

U Kampu Hrvatskog rukometnog saveza se Luna Gojak uspjela izboriti za mjesto među 18 igračica mlađe kadetske reprezentacije koja je danas otputovala u Göteborg kako bi predstavljala Hrvatsku na Otvorenom prvenstvu u Švedskoj. Izbornik Jerković uključio je Lunu na popis igračica, čime je gorički klub dobio svoju prvu reprezentativku Hrvatske.

Ovo je veliko priznanje za Lunu,  klub i sve njegove članove. Također, ovo je nagrada za njezin trud i rad te postignuće za sve trenere koji su radili s njom. Luna je ovime ispisala nove stranice povijesti ne samo kluba nego i Grada Velike Gorice, postavši prva reprezentativka Hrvatske koja je prve rukometne korake napravila u našem klubu.

Čestitamo ponosnim roditeljima, a Lunu ćemo pratiti sutra kada reprezentacija igra protiv Islanda i Farskih Otoka. Sretno, Luna!

Objava BRAVO! Luna Gojak prva rukometna reprezentativka Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.