Prijava

Vaša prijava

Baka (82) pustila prosjakinju u stan u centru Velike Gorice, ona je opljačkala

[]

Od 29. lipnja do 5. srpnja na postajnom području Velika Gorica evidentirana su 42 događaja, od čega 16 kaznenih djela, od kojih se 6 progoni po službenoj dužnosti. U ovom periodu dogodilo se 9 prometnih nesreća. Zabilježa su dva slučaja nasilja u obitelji, priopćili su iz goričke policije.

Jučer, 4. srpnja oko 10 sati na vrata gospođe r. 1942. godine na Trgu Grada Vukovara pozvonila je mlađa ženska osoba koja je proseći tražila novac ili hranu. Gospođa ju je primila u stan i dala joj novac. Prosjakinja ju je tada zamolila za čašu vode, na što se 82-godišnjakinja okrenula i ušla dublje u unutrašnjost svog stana. Kada se vratila s vodom, mlađe ženske osobe više nije bilo, kao ni gospođinog novčanika. Novčanik je s dokumentima, ali bez novca, kasnije srećom pronađen. Materijalna šteta nije velika.

Iz goričke policije upozoravaju građane da budu oprezni prilikom čina milodara te da osobe koje prose zadrže izvan svoga stana.

Objava Baka (82) pustila prosjakinju u stan u centru Velike Gorice, ona je opljačkala pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.