Prijava

Vaša prijava

Folkloraši Novog Čiča ugostili djecu, majke i zaposlenice Caritasove Kuće ljubavi

[]

Članovi KUD-a “ČIČE” iz Novog Čiča srdačno su ove srijede ugostili grupu djece, majki i zaposlenica Caritasa u Kući ljubavi. Ovo je nastavak dugogodišnjeg prijateljstva na kojem Caritas Zagrebačke nadbiskupije iskreno zahvaljuje u ime svojih korisnika.

Sama suradnja s Kućom ljubavi traje već nekoliko godina, a pokrenula ju je voditeljica folklorno-plesnih sekcija KUD-a Čiče, Snježana Pastuović. Kako i sama radi s djecom, tijekom godine pokušava ih motivirati da svojim skromnim prilozima (poklonima) mogu činiti dobra djela i pomoći raznim institucijama koje brinu o djeci.

Cilj nam je da naši članovi i posjećuju Kuću ljubavi te jedno vrijeme provedu u igri i druženju s djecom. Ovaj puta smo ih ugostiti u našem Etno naselju te s njima proveli nekoliko sati u igri i druženju te ih počastili sokićima i slasticama. Djeca su posebna bila oduševljena razgledavanjem drvenih tradicijskih kuća Turopolja. Suradnja će se i dalje nastaviti na zadovoljstvo sviju nas. Lijepi pozdravi iz Novog Čiča!“, izjavio je povodom ovoga posjeta Stipo Duvnjak, predsjednik KUD-a “ČIČE”.

Objava Folkloraši Novog Čiča ugostili djecu, majke i zaposlenice Caritasove Kuće ljubavi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.