Prijava

Vaša prijava

Ispunite kratku anketu i olakšajte sugrađanki Ivni pisanje doktorskog rada

[]

Doktorandica mag. psych. Ivna Ivanković iz Velike Gorice u procesu je pisanja doktorskog rada za koji joj je potrebno sudjelovanje što većeg broja ljudi u anketi koju je osmislila. Istraživanje pod nazivom Analiza fotografija globalno poznatih žena kao primjera suvremenih modela slike ženstvenosti” se provodi u sklopu doktorskog studija Sociologija: vrijednosti, identitet i društvene promjene u hrvatskome društvu Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta, pod mentorstvom izv. prof. dr. sc Marijane Kompes, mag. phil. i komentorstvom doc. dr. sc. Ivane Brstilo Lovrić.

Podaci će biti korišteni u svrhu izrade doktorskog rada pod nazivom Slike ženstvenosti od polovice 20. stoljeća: Povezanost slike ženstvenosti, vrijednosti i religioznosti. Svrha ovog istraživanja je opisati promjene u vizualnoj slici ženstvenosti na primjeru slavnih osoba od polovice 20. stoljeća nadalje.

U istraživanju mogu sudjelovati punoljetni građani Republike Hrvatske. Provodi se u obliku online upitnika, za čije je popunjavanje potrebno 15 do 20 minuta. Upitnik je u potpunosti anoniman, a sve analize bit će rađene na grupnoj razini.

Jasno, sudjelovanje je dobrovoljno te u svakom trenu možete prekinuti ispunjavanje upitnika.

“S obzirom na rastuću društvenu važnost teme slike ženstvenosti plasirane u medijima te njenog upliva na mentalno zdravlje, nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu. Vaš doprinos nam je od iznimne važnosti”, navodi Ivanković.

Istraživanju, odnosno, online anketi možete pristupiti OVDJE.

Objava Ispunite kratku anketu i olakšajte sugrađanki Ivni pisanje doktorskog rada pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.