Prijava

Vaša prijava

U Velikoj Gorici održano finale Miss sporta Hrvatske, pobjedu odnijela Lara Silić

[]

U Velikoj Gorici, u Pučkom otvorenom učilištu, jučer se održalo 33. finale Miss sporta Hrvatske. Zagrebačka atletičarka Lara Silić je odnijela titulu najljepše sportašice Hrvatske u vrlo jakoj konkurenciji među 11 finalistica koje su na najbolji mogući način prezentirale svoj sport.

“Kad sam čula da je voditelj prozvao moje ime, isprva sam bila šokirana, pa sam onda pomislila nisam to ja, jer je bila još jedna Lara u finalu. A kad sam čula svoje prezime nisam se mogla ni smijati od šoka. Sad sam presretna. Ovo uopće nije moj teren, prvi put sam hodala po pozornici pod svjetlima reflektora u visokim potpeticama, a da me pritom netko ocjenjuje. Sportom se bavim od malih nogu, bio je tu isprva judo, pa ritmička gimnastika i sada atletika. Stvarno mislim da je sport dobar ne samo fizički nego i psihički za svakog čovjeka i ovo je iskustvo koje bih svakome preporučila. U sportu upoznaješ puno ljudi i mislim da se sportaši puno bolje snalaze u životu”, izjavila je nova Miss sporta Hrvatske Lara Silić.

Prva pratilja je gimnastičarka iz Vukovara Aurora Ristović, druga pratilja je sinkronizirana klizačica Zagrepčanka Ena Srna, dok je lentu Miss fotogeničnosti ponijela Antea Jukić, sportska gimnastičarka iz Splita.

Finale izbora Miss sporta Hrvatske 2024. godine održano je u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, gdje se 11 sportašica predstavilo publici i žiriju u pet izlazaka: sportskoj odjeći, malim crnim haljinama, kupaćim kostimima, nakon čega je uslijedio najatraktivniji dio večeri – talent show u kojem je svaka finalistica u 45 sekundi koreografiju koju je sama osmislila uz odabranu glazbu predstavila svoj sport. Zadnji izlazak bio je u večernjim haljinama čime su finalistice zaključile natjecateljski dio i zadale žiriju priličan problem oko odabira najljepše.

Za glazbeno-zabavni dio programa pobrinuli su se Antonija Šola, Vanessa Kralj, članovi Akrobatskog Rock’n’Roll kluba Gimnazija, latinoamerički plesni par Iza Vidergar i Dan Hude te dvostruka europska prvakinja u modernom plesu Natalie Nujster.

Objava U Velikoj Gorici održano finale Miss sporta Hrvatske, pobjedu odnijela Lara Silić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.