Prijava

Vaša prijava

VIDEO Maskirani muškarac po noći šeta Donjom Lomnicom s pajserom u ruci

[]

Mještanka Donje Lomnice javlja da je jutros nadzorna kamera na njezinoj obiteljskoj kući zabilježila maskiranog muškarca koji okolo šeće s metalnom šipkom tzv. pajserom.

“Dogodilo se u 3 ujutro. Živim odmah do oteretnog kanala. On silazni s kanala i kreće novom cestom pokraj moje kuće kroz ulicu. To traje dvadesetak minuta. On se vraća, kamera ga snima kod moje ograde. Preskače ogradu, ulazi u dvorište, ulazi ispod tende gdje su parkirani automobili i mota se oko njih. Međutim kako sam bila budna, čula sam zvuk kako je štangom zahvatio ogradu i psi su od susjeda počeli lajati.

Kako sam bila budna jer sam prehlađena i od vrućine nisam mogla spavati, zakašljala sam se i on me je čuo i stao bježati prema oteretnom kanal. Tresla sam se od straha, probudila muža, nazvala 112 i policija je došla stvarno jako brzo stigla kroz par minuta”, ispričala je čitateljica.

Policija je pregledala snimke s nadzornih kamera i pretražila neposrednu okolinu, no nikoga nije pronašla. Čitateljica ističe da su policijski službenici došli kroz tri minute i bili jako ljubazni i susretljivi.

Objava VIDEO Maskirani muškarac po noći šeta Donjom Lomnicom s pajserom u ruci pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.