Prijava

Vaša prijava

U Medicinskom centru Gorica otvorena dermatološka ambulanta

[]

Tražite li kvalitetne usluge dermatologa, možda su dostupne u vašem susjedstvu, a da to i ne znate! Od početka svog rada u ožujku 2024. godine, Medicinski centar Gorica kontinuirano razvija niz specijalističkih ambulanti od radiologije, i medicine rada, preko urologije, kardiologije do ortopedije, a ovih dana s radom počinje raditi i dermatologija.

Naručiti se za preglede možete telefonski putem brojeva 01 61 54 303 ili 095 919 25 84 te e-mailom info@medicinski-centar.hr. Medicinski centar Gorica smješten je u Ulici Matije Slatinskog 2 u Velikoj Gorici.

Dermatologija u Velikoj Gorici

Specijalistička ambulanta dermatologije u Medicinskom centru Gorica nudi bogatu lepezu usluga vezanih za dijagnostiku i liječenje bolesti kože, kose i noktiju, kao i uslugama dijagnosticiranja i liječenja spolno prenosivih bolesti.

Izdvajamo:

  • dijagnostika i liječenje stanja kože – akne, seborejički dermatitis, rozacea, psorijaza, virusne bradavice i keratoze itd.
  • dermatoskopija tj. pregled madeža i uklanjanje neželjenih madeža i kožnih izraslina
  • niz kvalitetnih tretmana kože s naglaskom na pomlađivanje poput mezoterapije, kemijskog pilinga, tretmana uz dermapen, hijaluronske filere i botox.
  • posebno se izdvaja i tretman pomlađivanja kože plazmom (PRGF)

Tim dermatološke ambulante pruža posvećen i individualan pristup uz vrhunsku stručnost, kozmetiku i najmoderniju tehnologiju. Vodi ga potvrđena specijalistica dermatologije i venerologije Sanje Peršić Vojinović, dr. med.

Bez lista čekanja!

Nakon više od godinu dana priprema, uređenja i opremanja prve specijalističke ambulante s kojima je otvoren centar u ožujku ove godine bile su radiologija i medicina rada i sporta. Vrlo brzo su s radom počele i ostale specijalističke ambulante. Zajednička karakteristika svima je opremljenost najnovijim uređajima te da ih predvode specijalisti koji su se kroz višegodišnju praksu potvrdili u svom poslu. Zajednički im je i sam duh poslovanja.

U kratkom razgovoru s ravnateljem Medicinskog centra Gorica, specijaliste radiologije Nikole Ivana Ledera, dr. med. saznali smo koju informaciju više.

Uvažavamo specifične potrebe, želje i vrijeme naših pacijenata. Trudimo se imati dobru organizaciju posla kako ne bismo imali liste čekanja. Za neke od naših usluga poput magnetske rezonancije ili MSCT je neophodna rezervacija termina, ali s druge strane, postaje i usluge za koje ne treba naručivanje poput rendgena ili mamografije.

Cilj nam je kontinuirano unapređivanje i proširivanje ponude usluga kako bi naši sugrađani imali što više kvalitetnih medicinskih usluga na jednom mjestu. Kako bismo bili i cjenovno pristupačniji, svaki mjesec imamo korisne akcije. Iako smo zadovoljni smo odličnim i brzim odazivom na naše usluge, ali isto tako i svjesni da mnogi mnogi naši sugrađani nisu spoznali što sve možemo ponuditi i u kojem opsegu.“, zaključio je dr. Leder.

Za više informacija o uslugama Medicinskog centra Gorica možete saznati na njihovoj mrežnoj stranici.

Objava U Medicinskom centru Gorica otvorena dermatološka ambulanta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.