Prijava

Vaša prijava

UDOMI ME: Pomozimo psima iz Skloništa da pronađu zauvijek dom

[]

Sklonište za životinje Velike Gorice trenutno se suočava s velikim izazovima, jer nekoliko pasa čeka svoj topli dom. Ovi nesretni ljubimci traže novi početak i obitelj koja će im pružiti ljubav i pažnju koju zaslužuju. Evo priča o nekim od njih koji su sada u centru pažnje i kojima je pomoć hitno potrebna.

Mili 

Mili je predivan pas koji je tek nedavno stigao u sklonište. Nakon što je u početku bio malo uplašen i nesiguran, sada je napokon smiren i spreman za novi početak. Ćipiran je, cijepljen, i uskoro će biti kastriran. Sada mu je potrebna obitelj koja će ga prihvatiti i pružiti mu ljubav i pažnju. Nadamo se da će Mili pronaći sretan dom kao što je to uspjelo njegovoj sestri Miskoj.

Tina – Mala heroina

Malena Tina je poseban slučaj. Ova mala kujica ostala je sama nakon što joj je sestra pronašla dom. Tina je još uvijek mala i potrebna joj je toplina doma koji će je usrećiti. I ona zaslužuje sreću i ljubav koju će pronaći samo u dobrim rukama.

Deda Zdenko – Pravi borac

Zdenko je pas koji je prešao oko 10 godina, ali njegovo srce još uvijek kuca mladenačkom brzinom. Nažalost, Zdenko se vratio u sklonište jer privremeni dom nije mogao da mu pruži sve što mu je potrebno. Ovaj umiljati deda nije ljubitelj mačaka i traži dom gdje će biti jedini ljubimac. Iako je već star, Zdenko je još uvijek vrlo aktivan i voli ljude. Potrebna mu je ljubav i udomljenje kako bi dočekao svoje zlatne godine u toplom domu.

Uno – Hitno treba dom

Ovaj mladi psić stigao je u sklonište nakon što je bio napušten. Bio je zbunjen je i uplašen, ali je jako dobar i zaigran. Privremeno je bio smješten kod volonterke koja mu je pružila privremeni dom, ali Uno hitno treba stalni dom. Cijepljen je, čipiran, a kastracija je osigurana.

Svi ovi psi zaslužuju priliku za novi početak, a njihova sreća zavisi od vaše dobrote. Ako možete pomoći ili znate nekoga tko može, molimo vas da kontaktirate Sklonište putem njihovog Facebook ili broja 095 400 0567 i pomognete im da pronađu zauvijek obitelj.

Svaka pomoć je dobrodošla i svaki mali korak može značiti sve za njih.

 

 

Objava UDOMI ME: Pomozimo psima iz Skloništa da pronađu zauvijek dom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.