Prijava

Vaša prijava

Ljeto u Centru za djecu, mlade i obitelj: Besplatni programi za sve

[]

Centar za djecu, mlade i obitelj ove godine organizira raznovrsne ljetne programe koji će trajati od 24. lipnja do 25. srpnja. Ovi besplatni programi namijenjeni su djeci, mladima i obiteljima, pružajući im priliku za sudjelovanje u kreativnim i edukativnim aktivnostima.

Programi uključuju kreativno socijalizacijske radionice, gdje će sudionici moći razvijati svoje socijalne vještine kroz zabavne i interaktivne aktivnosti. Također, u ponudi su psihoterapijske grupe koje nude podršku i savjetovanje, pomažući sudionicima u prevladavanju izazova i unaprjeđenju mentalnog zdravlja.

Za one koji preferiraju individualni pristup, centar nudi i individualne tretmane. Svi programi su besplatni, a očekuje se sudjelovanje oko 320 korisnika.

Pridružite se ovim jedinstvenim ljetnim aktivnostima i iskoristite priliku za učenje, druženje i osobni razvoj u ugodnom i podržavajućem okruženju. Za više informacija i prijave, posjetite web stranicu Centra.

Objava Ljeto u Centru za djecu, mlade i obitelj: Besplatni programi za sve pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.