Prijava

Vaša prijava

Opljačkani Konzum u Turopolju, Müller u Dobrilinoj, kuća u Gorici, starica u StopShopu

[]

Od 13. do 19. srpnja na postajnom području Velika Gorica evidentirana su 46 događaja, od čega 18 kaznenih djela, od kojih se 14 progoni po službenoj dužnosti. U ovom periodu dogodile su se 4 prometne nesreće. Zabilježena su četiri slučaja nasilja u obitelji te dva prekršaja iz domene neovlaštenog posjedovanja droge, priopćili su iz goričke policije.

Dana 18. srpnja (četvrtak) u vremenskom periodu od 12:30 do 14 sati dogodila provala u kuću u Pavišićevoj ulici u Velikoj Gorici. U kuću u vlasništvu hr. državljanke r. 1979. g. nepoznati počinitelj je došao do prozora koji je bio otvoren na otklop, provukao ruku, otvorio prozor, ušao u unutrašnjost, kretao se i djelomično ispremetao stvari te izvršio krađu nekoliko komada zlatnog nakita i udaljio se u nepoznato.

Tijekom noći s 13. na 14. srpnja od 20 do 4:40 sati izvršena je provala u Konzum u Ulici Drage Lučana u Turopolju. Tom prilikom je nepoznati počinitelj zavlačenjem podesnog alata obio i otvorio ulazna vrata, ušao u unutrašnjost te iz registar kase kao i pričuvnog skladaišta otuđio veću količinu raznih cigareta. Šteta još nije utvrđena.

Dana 13. srpnja oko 11:30 na štetu hr. državljanke r. 1953. godine dogodio se incident u StopShopu. Nepoznati počinitelj prišao je oštećenoj i iz otvorene torbe, koju je nosila sa stražnje strane preko ramena, otuđio novčanik u kojim su se nalazili svi dokumenti. Nastala je materijalna šteta od pedesetak eura u novcu.

Dana 15. srpnja u poslijepodnevnim satima iz trgovine Mullera u Ulici Jurja Dobrile nepoznati je muškarac ukrao nekoliko komada parfema.

Objava Opljačkani Konzum u Turopolju, Müller u Dobrilinoj, kuća u Gorici, starica u StopShopu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.