Prijava

Vaša prijava

VVG poziva strance na besplatno testiranje znanja iz hrvatskog jezika

[]

Veleučilište Velika Gorica je za sve strane studente, strane radnike i strane državljane koji borave u Republici Hrvatskoj iz privatnih razloga pokrenulo program učenja hrvatskog jezika za strance kojim omogućava lakše i uspješnije svladavanje osnova hrvatskog jezika i komunikacije što je odličan preduvjet za lakše daljnje učenje i snalaženje u svijetu rada, kao i za bolju integraciju u okolinu i u hrvatsko društvo općenito.

Shodno tome će provesti besplatno testiranje znanja iz hrvatskog jezika u utorak, 3. rujna u 9 sati. “Testiranje se provodi kako bi se utvrdila razina znanja polaznika i odredilo koji će program najbolje odgovarati njihovim potrebama. Testiranje će se sastojati od pisane i usmene komponente te će se provoditi prema standardiziranim kriterijima. Rezultati testiranja bit će korišteni kako bi se prilagodio program u skladu s potrebama i razinom znanja polaznika. Ova usluga je besplatna i omogućuje polaznicima da dobiju jasniju sliku o svom znanju hrvatskog jezika prije početka programa”, navode iz Veleučilišta.

Objava VVG poziva strance na besplatno testiranje znanja iz hrvatskog jezika pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.