Prijava

Vaša prijava

Kradljivci harače selima: U Jagodnom ukrali 20 gusaka usred bijela dana

[]

Posljednjih dana dobivamo sve više upita čitatelja po pitanju pljački i provala u okolnim selima i naseljima Velike Gorice. Priča iz Mraclina o nepoznatim potencijalnim počiniteljima dostigla je i na nacionalne medije, a izgleda kako kradljivci ne operiraju samo na tom dijelu naše okolice.

Iz Jagodnog stiže isto jedna strašna priča. Naime, Josipu (prezime poznato redakciji) su preskočili ogradu i ukrali 20 gusaka. “Prije dva tjedna dva mlada Roma su preskočila ogradu i ukrali mi oko 20 gusaka. Sve se dogodilo usred bijelog dana, u 14:30 sati, usred gusto naseljenog dijela sela. Supruga ih je vidjela, zapisala je registraciju i sve smo prijavili policiji.”, govori nam Josip.

Policija je izašla na uviđaj i napravila zapisnik, a očevid je u tijeku. Josip ističe da su dva Roma imala oko 25 godina i vozili su bijelu Ford Fiestu, a redakciji su poznate i registracije. Ističe i da je jedan od njih na ramenu imao tetovažu.

Kod Josipa ovo nažalost nije prva situacija s kradljivcima. Ističe kako mu je prije nekoliko godina ukradeno preko 100 grla stoke s farme u Čičkoj Poljani.

Objava Kradljivci harače selima: U Jagodnom ukrali 20 gusaka usred bijela dana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.