Prijava

Vaša prijava

UDOMI ME: Kalisi je spašena s odlagališta otpada, a sada traži svoj zauvijek dom

[]

Kalisi, predivna mješanka njemačkog i belgijskog ovčara, trenutno je smještena u Skloništu za životinje Velika Gorica i traži svoj zauvijek dom. Ova hrabra cura pronađena je na odlagalištu otpada, dehidrirana i zbunjena. Odmah je osvojila srca volontera i zaposlenika skloništa. Iako su neki rekli da izgleda poput čaglja, svi se slažu da je neodoljiva i izuzetno privržena ljudima.

Kalisi je stara samo godinu dana, teška 25 kilograma, čipirana je i cijepljena, a uskoro će biti i kastrirana. Iako se još uvijek boji drugih pasa u skloništu, osoblje vjeruje da će se, s obzirom na njezino iskustvo života u čoporu na odlagalištu, uspjeti prilagoditi i sprijateljiti s ostalim stanovnicima skloništa.

Ova draga kujica prati svaki korak svojih skrbnika, pokazujući koliko je vezana za ljude. S obzirom na njezinu privrženost i ljubav prema ljudima, Kalisi će sigurno biti savršen dodatak nekoj sretnoj obitelji.

Ako želite pružiti dom ovoj kujici i pomoći joj da započne novi život u sigurnosti i ljubavi, kontaktirajte Sklonište za životinje Velika Gorica na broj telefona 095 400 0567.

Kalisi vas čeka s nestrpljenjem!

Objava UDOMI ME: Kalisi je spašena s odlagališta otpada, a sada traži svoj zauvijek dom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.