Prijava

Vaša prijava

Podnesena kaznena prijava protiv skipera (30) zbog kojeg je Velikogoričanka (23) ostala bez noge

[]

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Ugrožavanje posebnih vrsta prometa

Sumnjiči ga se da se u utorak, 23. srpnja oko 17 sati u blizini otoka Vrgada kao voditelj brodice koji je odgovoran za plovilo i posadu broda, tijekom korištenja plovila u najmu, nije pridržavao propisa o sigurnosti brodskog prometa te drugih propisa i pravila iz sigurnosti plovidbe i zaštite ljudskih života na moru, sukladno odredbama Pomorskog zakona, uslijed čega je u moru, u neposrednoj blizini plovila došlo do ozljeđivanja 23-godišnje hrvatske državljanke, putnice s plovila.

Ozlijeđenoj 23-godišnjakinji u Općoj bolnici Zadar utvrđene su teške tjelesne ozljede te je zadržana na daljnjem liječenju.

Nakon provedenog  kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 30-godišnjaka, Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, podnosi se kaznena prijava, priopćila je Policijska uprava zadarska.

Objava Podnesena kaznena prijava protiv skipera (30) zbog kojeg je Velikogoričanka (23) ostala bez noge pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.