Prijava

Vaša prijava

Srednja strukovna ispala iz top 10 najpoželjnijih škola u Zagrebačkoj županiji, velikogorička gimnazija na vrhu liste

[]

Prirodoslovno-matematički i opći smjer Gimnazije Velika Gorica zauzimaju prva dva mjesta po kriteriju broja bodova upisnika na ljetnom upisnom roku. Prosječaj broj bodova upisanih u prirodoslovno-matematički smjer je 77.91, a u opći 75.98 bodova. Za upis je bilo dovoljno 72.73, odnosno 71.58 bodova, objavio je portal srednja.hr.

Na posljednjem mjestu top 10 liste nalazi se smjer zrakoplovni tehničar ZIM Zrakoplovno tehničke škole Rudolfa Perešina u Velikoj Gorici. Ovdje je prosječan broj bodova na upisu bio 71.86, a za upis je bilo dovoljno 66.02 bodova.

Na popisu se još nalaze smjerovi tehničar za računalstvo i tehničar za mehatroniku Srednje strukovne škole Samobor, gimnazije iz Zaprešića, Samobora i Ivanić-Grada te smjer tehničar za računalstvo srednje škole iz Zaprešića.

Za razliku od prošle godine, kada je smjer tehničar za mehatroniku zauzeo peto mjesto u ovom poretku, ove godine s popisa je ispala Srednja strukovna škola Velika Gorica. Prošle godine, podsjetimo, najpoželjniji smjer je bila mehatronika u Samoboru.

 

Objava Srednja strukovna ispala iz top 10 najpoželjnijih škola u Zagrebačkoj županiji, velikogorička gimnazija na vrhu liste pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.